• Sportdag

  • Speech proclamatie Juni 2013

  • 4 toerisme in Amsterdam

  • Opening Zaman 7 Winkelbeheer en etalage

  • New way of working - New way of learning

  • Erasmus+

Handels- en toerismeonderwijs!

More information about our European projects.

Strip to identity

De proclamatie van de Class of 2017

Proclamatie 2017

Brochure 2017 met een overzicht van alle studierichtingen.

Infobrochure

Algemene informatie om contact op te nemen met onze school + Wie is wie

Contact

Internationale stages die onze school aanbiedt, maken deel uit van de goedgekeurde Erasmus+-projectaanvraag TAKC21 (key action 1). TAKC21 staat voor "Towards the Acquisition of Key Competences in work-based learning" : "naar de verwerving van 21-ste eeuwse werkgerelateerde sleutelcompetenties".

Waarom dit project?

Bedrijven verwachten dat potentiele werknemers meer en meer over internationale vaardigheden beschikken. Voor onze school vertaalt zich dit in ons streven naar een Europese, zelfs internationale integratie van leerlingen en leerkrachten.

Onze leerlingen erkennen het belang en de meerwaarde van internationale competenties. Dit door de Europese Unie gefinancierde project creëert daartoe een unieke kans.

Voor leerlingen en leerkrachten is dit echter tegelijk ook een enorme uitdaging. Hoe realiseer je dit binnen de studierichtingen (technisch en beroepsonderwijs) die wij aanbieden?

Voor onze afdelingen Informatica, Toerisme, Internationaal projectmanagement, Business support, Office en Retail is het belangrijk dat we onze internationale netwerken uitbreiden. Internationale projecten bieden kansen voor "on-the-job learning" en ervaringsuitwisselingen voor leerkrachten en ander schoolpersoneel.

Graag meer info over de Europese projecten (KA1, KA2 en Buurklassen) in het Miniemeninstituut? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.