• Sportdag

  • Speech proclamatie Juni 2013

  • 4 toerisme in Amsterdam

  • Opening Zaman 7 Winkelbeheer en etalage

  • New way of working - New way of learning

  • Erasmus+

Handels- en toerismeonderwijs!

More information about our European projects.

Strip to identity

De proclamatie van de Class of 2017

Proclamatie 2017

Brochure 2017 met een overzicht van alle studierichtingen.

Infobrochure

Algemene informatie om contact op te nemen met onze school + Wie is wie

Contact

KA1 UDEL21 (https://mintris.jimdo.com/) en TAKC21 (www.takc21.eu) in het kader van professionalisering van laatstejaarsleerlingen én leerkrachten.

Als UDEL21-consortiumlid gingen al twee collega’s op buitenlandse cursus, respectievelijk in Portoroz (Slovenië) en Londen. De klemtoon lag op diversiteit als hefboom voor sterk onderwijs.

Eind februari beleefden de leerlingen van het 5de jaar Internationaal Projectmanagement (TSO) de afsluiter van hun Buurklassenproject in samenwerking met onze Duitse partnerschool uit Potsdam. Meer info op: https://www.ipmprojects.eu/en https://www.ipmprojects.eu/neighbour-classes/in het bijzonder.

Sinds 9 maart zijn in totaal 20 leerlingen in Europa onderweg voor hun stage. Bestemmingen zijn: Vught (Nederland), Potsdam (Duitsland), Santa Cruz de Tenerife (Spanje) en Londen. Onze leerlingen komen uit de richtingen Business support en Retail (7de jaar), Internationaal Projectmanagement, Toerisme en Informaticabeheer. Blogs en vlogs kan je volgen op https://minternational.blog/blog/.

Tussendoor waren onze coördinatoren aan het woord tijdens het impact and dissemination seminar in Bordeaux (21-23/3) om het KA2-project Strip to Identity voor te stellen als voorbeeld van goede praktijk van projectmatig, competentie-ontwikkelend onderwijs.

Samen met Erasmus+ bereiden wij onze leerlingen en leerkrachten voor op hun job van morgen!