Handels- en toerismeonderwijs!

Naar jaarlijks gewoonte trok 6 toerisme naar Italië. Zon en pasta, maar vooral: bergen cultuur, want daar waren we uiteindelijk voor gekomen. Een geweldige reis was het. Hieronder lees je enkele reacties van leerlingen die erbij waren.

 
"Het was een zeer leuke reis! We hebben super veel gezien, de echte toppers van Toscane en ook Rome. We hadden prachtig weer, wat een echte meevaller was. Ik vond het ook zeer leuk dat we met het vliegtuig gingen, zodat de heen- en terugreis minder lang duurde. Het was een druk programma, maar het weer, het gezelschap en al dat moois maakten dat ruimschoots goed."
 
"Het was echt een prachtige reis. We hebben heel veel gezien, misschien wel een beetje te veel! Je zag echt hoe meer de week vorderde, hoe tammer iedereen werd. Op het einde kon echt niemand meer verder. Een leuk extraatje was dat we onverwachts ook de paus gezien hebben. Wat het weer betreft: het was veel te warm. En ook de pasta komt er bij mij nu langs mijn oren uit!"
 
"Het was een zeer leuke ervaring die we iedereen aanraden! Chapeau voor het programma: we hebben heel veel gezien en bijgeleerd op die 8 dagen. De hotels vielen op zich heel goed mee, buiten het hotel in Firenze. De leerkrachten die ons begeleidden, deden dat op een heel toffe manier. Het eten was soms voor mij wat minder goed."
 
"Het was een zeer fijne en mooie reis, maar wel vermoeiend. We hebben zeer veel mooie dingen gezien, maar waren doodmoe. Het ontbijt was altijd dik in orde en ook ’s middags vonden we altijd wat lekkers. ’s Avonds was het soms wat minder. Ik vond het geweldig dat de directeur er was en ’s avonds met hem en Mevr. Van Gerven & Vermeulen en Mr. Claeys was het genieten!"