Handels- en toerismeonderwijs!

Onze gasten uit Italië en Turkije zijn weer vertrokken naar het zuiden. Gelukkig hebben ze on als afscheidscadeau het mooie weer gebracht. We kijken alvast uit naar het volgende bezoek. Nog een jaartje slapen ... 
 
De titel van ons project is "Getting acquainted with the art of free time" ofwel een zoektocht in drie landen naar hoe we onze vrije tijd besteden en wat we ervan bij elkaar kunnen leren. Misschien is de invulling van onze vrije tijd wel een hele kunst geworden?
Meer info over Comenius en het Levenslang Leren Programma van de Europese Commissie en het Ministerie van Onderwijs in het algemeen vind je op www.epos-vlaanderen.be
Naar jaarlijkse gewoonte reist 6ST trouwens ook naar Tilff af, een charmant dorpje in de buurt van Luik, voor een 5-daagse taalontmoeting met onze partnerscholen in Duitsland (Köln, Dreikönigsgymnasium, www.dkg-koeln.de) en Zwitserland (Bulle, Collège du Sud: www.collegedusud.ch).
Vorig jaar trokken we met ST ook al naar onze partnerschool in Polen (Opelenica, Zespół Szkół: www.zs-opalenica.pl) en ontvingen we de Poolse leerlingen in ons mooie Leuven.

Europa, opgelet: hier komt het Miniemeninstituut!